Karrierer

Karriere

Syngenta er et av verdens ledende selskaper med 28 000 ansatte i over 90 land, som alle har ett formål: vekke vekstpotensialet til live.

Vi bidrar til å ta opp noen av planetens viktigste problemstillinger, slik som den økende etterspørselen etter mat fra en voksende befolkning.

Hvis du ønsker å jobbe for et selskap som gir deg handlefriheten til å utforske og implementere nye ideer i et sammensveiset miljø som fremmer lagånd og samarbeid mellom ulike områder av virksomheten, vil du trives her.

Hvis du virkelig bryr deg om arbeidet du gjør, vil du henrykt over hva vi gjør og hvordan vi oppnår resultater. Du ønsker selvsagt å realisere ditt eget potensiale. Det finnes ikke noe bedre sted å gjøre det enn i en verdensledende virksomhet i en dynamisk vekstsektor.

Vi ser etter personer som er motivert til å jobbe for Syngenta. For å anerkjenne medarbeidernes bidrag til virksomheten, tilbyr vi attraktive betingelser, flotte utviklingsmuligheter og et stimulerende arbeidsmiljø.

Syngenta Nordics A/S

Grunnlaget for forretningsvirksomheten er å gi innovative løsninger til landbruket samt yrkesmessig hage- og fruktdyrking. Vårt omfattende tjenesteutvalg omfatter alt fra utsending av produktinformasjon til deltakelse i åkervandringer, utstillinger og forsøksvirksomhet – ofte i tett samarbeid med våre lokale partnere.

Vårt nordiske hovedkontor ligger i København, og herfra betjener markedsførings-, utviklings- og registreringsavdelingen Sverige og Danmark direkte, og Norge og Finland indirekte.

I Sverige er vi regionalt representert av to medarbeidere som arbeider med rådgivning. De stillinger som er spesielle for vårt arbeid, er bl.a. produktutvikler, registreringsspesialister og rådgivere.

Vi er ca. 30 ansatte i hele Norden, hvorav ca. 20 i København.

Karriere innen Syngenta globalt

Er du interessert i å jobbe og gjøre karriere innen Syngenta globalt, kan du gå inn på careers.