You are here

Policy for informasjonskapsler

Vårt nettsted www.syngenta.no bruker som de fleste nettsteder informasjonskapsler for å bidra til å gi deg best mulig opplevelse av nettstedet. 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted kan legge på datamaskinen eller mobilenheten din første gang du besøker et nettsted eller en nettside. En informasjonskapsel hjelper nettstedet, eller et annet nettsted, å kjenne igjen enheten din neste gang du besøker siden. Websignaler eller andre lignende filer kan også gjøre det samme. Vi bruker termen “Informasjonskapsler” i denne policyen om alle filer som innhenter informasjon på denne måten.

Informasjonskapslene har mange funksjoner. De kan for eksempel hjelpe oss med å huske innstillingene dine, analysere hvor godt nettstedet yter, eller til og med gjøre det mulig for oss å anbefale det innholdet vi tror vil være mest relevant for deg.

Visse informasjonskapsler inneholder Persondata – hvis du for eksempel klikker på "husk meg" når du logger inn, vil en informasjonskapsel lagre brukernavnet ditt. 

Informasjonskapslene som www.syngenta.no bruker:

  • Samler inn mer generell informasjon som for eksempel hvordan brukerne kommer inn på og bruker nettstedene våre, eller en brukers generelle plassering.
  • Vil ikke bli brukt til å gi informasjon til tredjeparts markedsføringsselskaper eller medieannonsører.

Informasjonskapslene vi bruker for www.syngenta.no

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som gjør at du kan hindre lagring av alle eller noen informasjonskapsler. 

Men hvis du bruker innstillingene på nettleseren din til å blokkere alle informasjonskapsler (inkludert essensielle informasjonskapsler) er det mulig at du ikke får tilgang til hele eller deler av nettstedet vårt. 

Koblinger til andre Syngenta-nettsteder

Dette nettstedet inneholder hyperkoblinger til andre nettsteder som drives av Syngenta eller andre Syngenta-enheter ("andre Syngenta-nettsted(er)"). Disse Andre Syngenta-Nettstedene er separate og atskilte nettsteder. Alle nettstedene har ulike formål. Alle Andre Syngenta-Nettsteder styres derfor av sin egen policy for informasjonskapsler. Hvis du åpner Andre Syngenta-Nettsteder via koblinger på dette nettstedet, vennligst bruk et par minutter til å gå gjennom policyen for informasjonskapsler på alle Andre Syngenta-Nettstedet du besøker. 

Koblinger til andre nettsteder

Dette Nettstedet kan inneholde innebygget innhold fra, eller koblinger til nettsteder som styres av andre selskaper, inkludert nettsteder som styres av våre tredjeparts tjenesteleverandører, våre tilknyttede selskaper og andre tredjeparter, inkludert nettsteder for sosiale medier som YouTube, Twitter, LinkedIn eller Facebook. 

Dette betyr at når du besøker en side med innebygget innhold, eller følger en kobling til en tredjeparts nettsted, kan du få informasjonskapsler fra disse nettstedene. Syngenta har ingen kontroll over eller ansvar for disse informasjonskapslene. For mer informasjon bør du undersøke den aktuelle tredjepartens policy for informasjonskapsler.

Vi tilbyr også et “del-side”-kontrollprogram på noen av nettstedene våre, der innhold enkelt kan deles på nettsteder som Facebook, Twitter og LinkedIn. Disse nettstedene kan bruke en informasjonskapsel når du er logget på tjenesten deres. Syngenta har ingen kontroll over eller ansvar for disse informasjonskapslene. For mer informasjon bør du undersøke den aktuelle tredjepartens policy for informasjonskapsler.