You are here

Share page with AddThis

Policy for informasjonskapsler

Nettstedet vårt www.syngenta.no bruker som de fleste nettsider informasjonskapsler for å hjelpe til med å gi deg best mulig opplevelse av nettstedet. 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som en nettside kan legge på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker et nettsted eller en side for første gang. Informasjonskapselen hjelper nettstedet, eller en annet nettsted, å kjenne igjen enheten din neste gang du besøker siden. Websignaler eller andre lignende filer kan også gjøre det samme. Vi bruker termen “informasjonskapsler” i denne policyen om alle filer som innhenter informasjon på denne måten.

Informasjonskapslene har mange funksjoner. De kan for eksempel hjelpe oss med å huske innstillingene dine, analysere hvor godt nettsiden yter, eller til og med gjøre det mulig for oss å anbefale det innholdet vi tror vil være mest relevant for deg.

Visse informasjonskapsler inneholder personlig informasjon – hvis du for eksempel klikker på "husk meg" når du logger inn vil en informasjonskapsel lagre brukernavnet ditt. 

Informasjonskapslene på www.syngenta.no:

•    samler ikke inn informasjon som identifiserer deg personlig 
•    samler inn mer generell informasjon som hvordan brukerne kommer inn på og bruker nettstedene våre, eller en brukers generelle plassering.
•    vil ikke bli brukt til å gi informasjon til tredjeparts markedsføringsselskaper eller medieannonsører.

Informasjonskapslene vi bruker for www.syngenta.no:

Navn på informasjonskapsel  Beskrivelse
_ga Brukes for å skille besøkere. (GA - Universal Analytics)
_gat Brukes for kontrollere forespørselshastighet. (GA - Universal Analytics)
#lang    Språkinformasjonskapsel
ASP.NET_SessionId Dette er en informasjonskapsel som brukes for å identifisere besøkerens økt på serveren. Den opprettes første gang dette nettstedet åpnes via nettleseren til en besøkende.
AWSELB   Dette er en informasjonskapsel beholdt etter AWS ELB (Elastic Load Balancer) for å håndtere faste økter (sticky sessions) på tvers av produksjonsservere.

Du kan blokkere informasjonskapsler ved å aktivere innstillingen i nettleseren din som gjør at du kan hindre lagring av alle eller noen informasjonskapsler. 
Men hvis du bruker innstillingene på nettleseren din til å blokkere alle informasjonskapsler (inkludert essensielle informasjonskapsler) er det mulig at du ikke får tilgang til hele eller deler av nettstedet vårt. 

Koblinger til andre Syngenta nettsider

Denne siden inneholder hyperkoblinger til andre nettsteder som styres av Syngenta eller andre Syngenta-enheter ("Andre Syngenta-Nettsted(er)"). Disse andre Syngenta-Nettstedene er separate og distinkte nettsteder. Alle sider har sitt eget formål. Alle andre Syngenta-Nettsteder styres derfor av sin egen policy for informasjonskapsler. Hvis du åpner andre Syngenta-Nettsteder via koblinger på dette nettstedet, vennligst bruk et par minutter til å gå gjennom policyen for informasjonskapsler på det andre Syngenta-nettstedet du besøker. 

Koblinger til andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde innebygget innhold fra, eller koblinger til nettsteder som styres av andre selskaper, inkludert nettsteder som styres av våre tredjeparts tjenesteleverandører, våre tilknyttede selskaper og andre tredjeparter, inkludert nettsteder for sosiale medier som YouTube eller Facebook. 

Dette betyr at når du besøker en side med innebygget innhold, eller følger en kobling til en tredjeparts nettsted, kan du få informasjonskapsler fra disse nettstedene. Syngenta har ingen kontroll over eller ansvar for disse informasjonskapslene. For mer informasjon bør du undersøke den aktuelle tredjepartens policy for informasjonskapsler.

Vi tilbyr også et “delside”-kontrollprogram på noen av nettsidene våre, der innhold enkelt kan deles på nettsteder som Facebook, Twitter og Linkedin. Disse nettstedene kan bruke en informasjonskapsel når du er logget på tjenesten deres. Syngenta har ingen kontroll over eller ansvar for disse informasjonskapslene. For mer informasjon bør du undersøke den aktuelle tredjepartens policy for informasjonskapsler.